måndag 15 aug 2016 kl 17:33

Vi är i slutspel igen!

Vårt juniorlag håller ställningarna - för femte året i rad är talangerna klara för Sverigeslutspelet i JSM klubblag. Grattis!

Nyhetsbild

Här är gänget som inte gömmer sig bakom buskarna när det kommer till tävling... Efter helgens andra kvalomgång som spelades på hemmaplan Mosjö står det nu klart: Vi har ett av Sveriges 16 bästa klubblag på juniorsidan!

- Det känns härligt, alla har kämpat och spelat bra tillsammans, säger stolte lagkaptenen Michaell Lundström.

Det är femte året i rad som våra juniorer tar sig till slutspel och vi kan notera att det är få klubblag i Sverige som har samma fina meritlista.

- Det är klart att vi får lite respekt med oss i de här sammanhangen. Som jag ser det har vi goda möjligheter att ta oss till finalen i Spanien i år också, fortsätter han.

Helgens kvalomgång inleddes med seger mot Gullbringa. Under lördagseftermiddagen slog våra juniorer även Hills, som är rankade etta i Sverige. Därmed var Örebro City klara för slutspel och söndagens förlust mot Kungsbacka fick mindre betydelse.

Det sista steget mot den stora finalen i Spanien tas på Landeryd 2-4 september, då 16 lag från hela landet gör om de fyra finalplatserna. Vi håller förstås tummarna att våra juniorer tar sig hela vägen till Spanien även detta år!

Vårt JSM-lag

Överst från vänster: Jakob Johansson, Oliver Clifford, lagkapten Michaell Lundström, Viktor Williamsson.

Nedre raden från vänster: Moa Ramberg Enock, Sofie Larsson, Philip Lindblom, Ville Partanen.