onsdag 22 jun 2016 kl 15:53

Glad midsommar

önskar vi våra medlemmar, gäster och partners.

Nyhetsbild

Stanna upp och njut en stund av den absolut vackraste tiden på året.

För en tid sedan skrev jag ett ganska vasst brev till er medlemmar om att vi var sämst i landet på att laga nedslagsmärken och återlägga uppslagen torv på en av våra banor, Gustavsvik. Det är alltid tråkigt att behöva påpeka sådant som borde vara en självklarhet. Vi uppmanade till en kampanj - Happy greens - där alla skulle hjälpas åt att laga och vara rädd om våra banor. Nu kommer vi till det roliga, detta har givit resultat och vi har de senaste veckorna sett att det blivit mycket bättre. Ditt bidrag är värdefullt, stort tack! Glöm inte att fortsätta med detta resten av säsongen (och förstås även när du är ute och gästspelar på andra banor). 

På måndag 27 juni hälsar vi alla medlemmar välkomna till en informationskväll där vi berättar om utvecklingsplanerna runt Gustavsvik. Läs mer här...öppnas i nytt fönster

På måndag 27 juni hålls Gustavsviksbanan stängd hela dagen/kvällen (00.00-24.00) för omfattande skötselarbete. Vi hänvisar till spel på Mosjö eller Guldkundsbanan.

Vill också avsluta med att påminna om att snart kör vi igång semestergolfen - två veckor fyllda av glädje, spänning och gemenskap. Läs mer här...öppnas i nytt fönster

Våra receptioner/restauranger håller stängt under midsommarafton och midsommardagen. Banorna öppna för spel med tidsbokning som vanligt, dock tävling på Mosjö midsommarafton. På söndag öppet igen som vanligt enligt ordinarie öppettider.


Glad midsommar önskar
Annica Lundström med medarbetare