tisdag 15 dec 2015 kl 11:17

Tävlingsfunktionärer sökes

Är du intresserad av att hjälpa till runt klubbens tävlingar?

Nyhetsbild

Vi tackar förra årets ordförande för tävlingskommittén, Maria Montén Gustafsson, för allt engagemang och arbete säsongen 2016 och hälsar samtidigt hennes efterträdare Åke Holt välkommen!

Åke Holt är för många ett känt namn i länet då han bland mycket annat har varit verksam som utbildningsansvarig i många år inom ÖLGF. Hos oss är Åke sedan tidigare ordförande i klubbens handicapkommitté och nu tar han dessutom på sig rollen som samordnare för den ideella organisationen runt tävlingsverksamheten. Vi är väldigt glada för det!

Vill du hjälpa till som tävlingsfunktionär?
I takt med att omvärlden förändras vill vi hänga med i utvecklingen och anpassa vår organisation efter hur människor idag väljer att engagera sig. Det ser inte riktigt ut som förr, engagemanget har liksom avreglerats och det vill vi ta fasta på när vi nu bygger den nya tävlingsorganisationen 2017.

Klubbens tävlingsverksamhet bygger på ideella krafter. Det finns inget krav på att du ska ha nått en speciell tävlngsnivå eller spelhandicap, däremot behöver du gilla mötet med golfspelare och vilja sprida glädje och bidra till en god gemenskap. Du kanske är duktig på golfregler och kan förklara dessa på ett bra sätt eller vill lära dig mer. Vi kommer behöva olika funktioner vid genomförandet av klubbtävlingar och för dem som  engagerar sig erbjuds löpande utbildning för att du ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter.

Låter det här kul? Då är du välkommen att höra av dig till tävlingskommitténs ordförande Åke Holt, telefon 073-0267889 eller epost ake.holt@telia.com.


Vi ser fram emot ett nytt spännande tävlingsår och hoppas just du vill vara med i gänget!
Med vänlig hälsning
Tävlingskommittén