Artikelbild
tisdag 15 dec 2015 kl 15:27

Tack för i år...

Vi på Örebro City Golf & CC vill tacka våra medlemmar, partners och gäster för året som gått och önskar alla en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

När vi summerar året 2015 kan vi glädjas åt ännu ett framgångsrikt år för golfklubben. Vi har en fortsatt  stor tillströmning av medlemmar, en god ekonomi som innebär att vi kan fortsätta utveckla och investera i våra banor, fastigheter och övningsområden. Vår strävan efter att erbjuda aktiviteter som attraheterar olika målgrupper har slagit väl ut och vi har blivit bortskämda med flera stora idrottsframgångar under året.
Allt detta hade inte varit möjligt om vi inte haft en stab av duktiga medarbetare, ideella funktionärer och samarbetspartners men också alla glada och trevliga medlemmar som bidrar till en härlig klubbkänsla.

Nu är det dags att lägga året 2015 till handlingarna och istället fokusera på att göra 2016 till ett ännu bättre golfår. För visst hoppas vi att vi får en bättre start på våren nästa år och en mindre regnig sommar. Vi vässar vår organisation så den blir tydligare, effektivare och mer anpassad efter hur människor väljer att engagera sig. Vi kan läsa om att föreningslivet tappar medlemmar och att färre vill engagera sig ideellt. Jag upplever inte riktigt att det stämmer. Engagemanget har bara tagit sig nya former. Idag är människor inte lika benägna att gå in i långa ansvarsfyllda ideella uppdrag utan istället är engagemanget mycket mer direkt och personligt, och formerna något friare. Det måste vi ta fasta på och forma en organisation som är anpassad därefter. 

2016 kommer bjuda på en mängd trevligheter såsom t ex invigning av nya drivingrangen på Gustavsvik (maj), två härliga semestergolfveckor (Mosjö 2-7 juli/Gustavsvik 25-30 juli), flera tränings- och medlemsdagar och trevliga aftergolf kvällar m.m......

Den 21 december tar vi julledigt och kommer tillbaka utvilade och laddade 7 januari 2016. Slaghallen öppnar 7 januari där du som medlem tränar helt kostnadsfritt i en lugn och skön miljö. Medlemsärenden mejlas in till susanne.ljungblad@orebrogolf.se som besvaras när hon är tillbaka 11 januari. Vid brådskande ärenden kontakta Annica Lundström, klubbchef 076-107 18 18.

God Jul och Gott Nytt År önskar
Annica Lundström med medarbetare