torsdag 10 sep 2015 kl 13:16

Örebro Ladies Open

14-18 september står vår golfklubb värd för en av damtävlingarna på Nordea Tour.

Nyhetsbild

Det är med både stolthet och glädje vi hälsar spelare och publik välkommen till Örebrolänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Örebro City Golf & CC.

Nu när det är vår tur att arrangera en av damtävlingarna på Nordea Tour är det med ambitionen att förverkliga tävlingen till ett fint minne för alla.

Örebro City Golf & CC är en klubb med två anläggningar, Gustavsvik och Mosjö. Tävlingen spelas på Mosjöbananöppnas i nytt fönster som är belägen 15 km från centrala Örebro. Mosjö har genom åren stått värd för både nationella och internationella tävlingar på hög nivå. Vi är en klubb som ständigt arbetar med utveckling och förbättring och gillar att arrangera evenemang av den här storleken.

Vi förbereder oss väl och kommer göra vårt yttersta för att tävlingen ska genomföras under rättvisa och fina förhållanden.
Program för tävlingsveckan:
Måndag 14 september
Nordea Vip Pro AM, gemensam start kl. 13.30. För spelare som inte deltar i Pro Am inspel med gemensam start kl. 08.00.  Bokning sker endast via telefon 019-10 11 00.
Tisdag 15 september
Pro AM dag med gemensam start, kl. 13.30
Onsdag-fredag  16-18 september
Tävlingen spelas över tre dagar 18+18 hål med cut inför tredje speldagen. Totalt deltar 60 spelare. Prisutdelning sker direkt efter avslutat finalrond. Följ tävlingen live här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Boenden vi rekommenderar:
Gustavsviks Campinglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster
Husbil/Husvagnöppnas i nytt fönster
Stugor på klubbenöppnas i nytt fönster

För dig som är medlem:

Välkommen ut till klubben för att känna stämningen och se fin golf under förhoppningsvis några härliga septemberdagar. Har du lust och möjlighet att hjälpa till som funktionär under veckan är du varmt välkommen att kontakta vår projektledare ake.holt@telia.com


Onsdag-fredag spelar alla medlemmar i Örebro City Golf & CC med obegränsad spelrättighet på hemmaklubben för en ruducerad greenfee på distriktets klubbar, 100 kr/pers. Övriga medlemmar betalar gällande greenfee.

Läs mer på olgf.nulänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster