Guldkundsbanan - 9-hål Pay & Play

I samarbete med Länsförsäkringar Bergslagen kallar vi vår 9-håls Pay&Playbana för Guldkundsbanan. Banan ligger vid Gustavsviksbanan i Örebro, endast 4 km från slottet och granne med en av Sveriges största turistattraktioner, Gustavsiksbadet. Här kan du spela golf på riktigt utan vare sig medlemskap eller Grönt kort. Banan ger en fantastisk möjlighet att spela ”riktig” golf. Det är stor skillnad att slå bollar på ett övningsområde mot att spela på en riktig bana.

Du som har golf-id bokar tid som vanligt via Min Golf. Saknar du golf-id ringer du receptionen eller bokar starttid på plats. Utrustning finns att hyra i receptionen.

Översiktskarta»PDF

 

Du vet väl att Guldkunder hos Länsförsäkringar Bergslagen spelar fritt på Guldkundsbanan?

Såväl Privat- som Företags Guldkunder spelar fritt på Guldkundsbanan vid ett tillfälle/dag. Observera att det endast gäller en person/familj eller företag och dag. Om 4 personer i en familj som är Guldkunder ska spela får endast en spela fritt mot uppvisande av giltig kod. Övriga tre betalar greenfee.

 

Gör så här för att spela gratis

Nytt för i år är att du måste registrera dig som Guldkund i klubbarnas tidsbokningssystem OnTee för att få spela gratis.

1. Klicka på länken nedan och fyll i dina uppgifter i registreringsformuläret.
2. Ladda sedan ner appen OnTee för att boka speltid. I bokningsbekräftelsen ser du att spelet är gratis (gäller ett spel per dag).

Ta gärna hjälp av vår steg-för-steg-instruktion (pdf). länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönsterPå vår webbplats hittar du även Vanliga frågor och svarlänk till annan webbplats om erbjudandet. Där finns även instruktioner för dig som redan har en användarprofil i OnTee.

Klicka härlänk till annan webbplats

 

9-håls Pay & Playbana

Typ: Stads och parkbana
Placering: 4 km från slottet
Längd: 1 389 m
Par: 29{offer=
clock

Boka tid

Bollränna från 15 oktober

, url=/spela/boka-tid.html} {offer=
clock

Green fee

Priser för 18-hålsbanorna och Pay & Play

, url=/spela/greenfee-priser.html} {offer=
clock

Banguide

        Banguide Guldkundsbanan


, url=/download/18.3f5b2b3214bfeda825dae60d/1426599213493/Teeskyltar_9%20h%C3%A5l_2015_WEB%20Pay%20&%20Play.pdf} {offer=
clock

Lokala regler

Regler och bestämmelser för Guldkundsbanan

, url=/banor/9-hal-pay--play-/regler-for-guldkundsbanan-.html}

Slope Guldkundsbanan